0

Toyota Land Cruiser 2016 modell

spurt 2019-08-31 18:57:23 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny. Jeg har kjøpt en Toyota Land Cruiser 2016 modell.Den er helt strøkenutvendig og innvendig. Men under bilen fikk jeg litt av et sjokk. Blen var veldig rusten både på bremsene og mange plasser. Bilen har bare gått 21000 km. Kjøpte bilen på Toyta på Notodden den 28/8. Jeg bor i Kirkenes. Hva skal jeg gjøre Benny.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-09-02 11:17:19 +0200

Heisann!

Skjønner godt at du blir litt fortvilet her. Det er jo ikke noe hyggelig å oppdage slik. Men på den annen side tror jeg ikke dette er noen krise. Jeg har hatt et par slike biler selv og kjenner meg igjen i det du beskriver. De blir fort litt brune under. Uten at det er direkte rust-skader. Har bilen din understellsbehandling? De norsksolgte skal ha det. Men noe er bruktimportert og kan mangle dette.

Kanskje bør du få et lokalt Toyota-verksted til å ta en titt på dette for deg. For å få bekrftet om det er normalt eller unormalt.

Jeg tror jeg vil anbefale deg å ta en behandling med Lanolin. Den fungerer veldig godt, selv også der det allerede er litt brunt. Det koster heller ikke så veldig mye og det løser trolig problemet ditt. Lykke til med fin bil!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger