0

Er det verdt å beholde bilen?

spurt 2019-08-28 09:29:00 +0200

anonym bruker

Anonym

Kjøpte en Suzuki Jimny 2004 manuell tidligere i år. den har nå gått 120 000km Jeg har nå funnet ut at jeg må bytte utløserlager i clutchen. Dette er kostbart og jeg lurer på om det beste er å selge bilen da det vil komme nye problemer med den, slik at reparasjonene til slutt koster så mye at jeg "ikke har råd" til å selge bilen. Bilen brukes innimellom i terreng og på skogsbilveier, er den kanskje i for dårlig stand til dette, selvom det er en anerkjent offorad bil?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-08-28 10:10:22 +0200

Heisann - skjønner problemstillingen. Den er nok mange som kjenner seg igjen i dette. Men det er jo ingenting som tilsier at masse annet kommer til å gå i stykker, selv om utløserlagret er slitt?

I alle fall ikke om bilen er i grei stand ellers. Det må man jo nesten vurdere i hvert enkelt tilfelle. Er det masse rust, slitte dekk, tid for service og bremsebytte – så kan det jo være smart å gi seg mens leken er god og å selge den da.

Men er bilen hel, grei og i god stand, så er jo dette en tøff og morsom liten rakker, som du gjerne må beholde. Uansett hva du velger; lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar