0

Bør jeg styre unna?

spurt 2019-07-10 23:11:55 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei

Jeg har sett meg ut em mercedes c amg, stv,automat, 2009 mod, relativt lav km 104000, til en overkommelig pris 110000kr.

Men når jeg sjekket historikken på denne, så la jeg merke til at på vær eu kontroll, så har den vært inne til etter kontroll. Er dette noe å være bekymret for? Står heller ikke noe om service historikken i annonsen. Er denne modellen kjent for noen svakheter?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-07-12 10:54:39 +0200

Heisann! Jeg forstår godt at du titter på - og dremmer litt om en slik bil. Det er jo gromt. Men det er også litt skummelt. Bilene er i utgangspunktet både solide og gode. Men 10 år gjør noe med alle biler. Dette er en bil du MÅ sjekke nøye FØR du kjøper den. Har må alt sjekkes. Servicehistorikk, eierhistorikk. Er den bruktimportert, har den hatt tidligere skader, er den omlakkert etc.

Er du usikker så ta gjerne en NAF-test, eller få en merkeforhandler til å sette opp en tilstandsrapport for deg. Det koster litt, men kan være en veldig god investering.

Bilene er veldig dyre å reparere om noe går i stykker. Men om man finner et fint og velholdt eksempler i god teknisk stand så mener jeg at dette fortsatt er en grom bil. Som man må ta godt vare på.

Den blir jo garantert en klassiker en dag om ikke så veldig lenge.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger