0

BAKSETE outlander 2010

spurt 2019-07-04 07:06:09 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei

Er det lov å ta ut baksete middeltidlig?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-07-12 11:24:46 +0200

Heisann, det var et kjapt og konsist spørsmål! Derfor skal jeg også svare deg kjapt: Ja, det er lov!

Jeg går ut fra at spørsmålet ditt bunner i regelverket rundt det å sette inn baksete i enkelte biler, som er registrert som varebiler.

Det norske avgiftssystemet har som kjent en del ganske spesielle regler. En av dem er at vi får betydelig lavere avgift på mange biler, hvis vi tar ut baksetet og setter inn en skillevegg bak forsetene.

Du kan ikke uten videre sette inn baksetet igjen i en slik bil. I mange tilfeller vil det utløse en betydelig sum avgifter. Bilen må også vises og ombyggingen (som det da er snakk om), må inn i vognkortet.

Men at du tar ut baksetet i en personbilregistrert bil, kan jeg ikke tenke meg at noen skal kunne bry seg om. Du kan gjerne ta ut passasjersetet også, hvis du vil. Men du kan naturligvis ikke ha med noen passasjerer i bilen da.

Jeg vet ikke om du bare skal ha med noen større gjenstander eller om du tenker å shine/rense bilen innvendig- Men hvis du tenker å gjøre noe mer grunnleggende, slik som å bygge om bilen din, anbefaler jeg helt klart at du kontakter nærmeste trafikkstasjon først. Det er alltid smart å sjekke av slike ting først og ikke ta sjansen på at det ordner seg i etterkant.

Jeg håper dette var til hjelp, lykke til med selve jobben!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar