0

Audi eller Mercedes?

spurt 2019-06-26 10:33:39 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny. Eide en A5 før og gikk over til mercedes. Jeg savner Audien veldig ofte men vurderer å oppgradere til A7. Idag kjører jeg en CLA 2016 mod. Eneste problemet mitt er at du får en A7 2013 mod til 400.000 + -, mens min Mercedes 2016 mod koster 250.000ish. Disse bilene kan vel egentlig ikke sammenlignes men det svir litt å betale nærmere en halv million for en rundt 6 år gammel bil. Spørsmålet mitt er veldig enkelt. Hva burde jeg være obs på når jeg kjøper en dyr bil som ikke har " garanti"? Motor og gir forsikring hjelper jo selvfølgelig men det er mye annet som kan gå galt. Hva tenker du?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-06-26 10:47:15 +0200

For meg helt personlig så hadde valget vært enkelt. Jeg hadde valgt Audi A7. Det er en bil jeg har veldig sansen for. Man - ja den er dyr. Så jeg forstår prisargumentet ditt.

Jeg tror at kvaliteten og driftsikkerheten på både A7 og CLS er jevngod. Jeg karer i alle fall ikke å si at den ene er bedre enn den andre. Men at begge er steindyre å reparere om noe går galt (det gjør det noen ganger ...), kan vi vel være enige om.

Utvidet forsikring er garantert smart. Ellers handler det om å lete opp en så god bil som mulig. God eierhistorikk, komplett servicehistorikk og ta en nøye sjekk før kjøp lønner seg alltid.

Også handler det hele litt om flaks og uflaks også ... Gjør du en grundig jobb i forkant av kjøpet tror jeg du får en bil du bli gald i uansett hvilken du velger.

Lykke til med bilkjøp!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger