0

Bratte oppoverbakker

spurt 2019-06-12 22:39:24 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny!

Jeg skal flytte med mann og to små barn (to bakovervendte bilstoler) til Hardanger. Og i de kommende årene blir det forhåpentligvis enda flere barn.

Huset vi skal bo ligger i en klassisk stupbratt grusbakke og det er skikkelig svingete for å komme opp dit.

Typisk kjøring for oss blir en daglig og kort pendletur til barnehage. Og minst seks ganger i året kommer vi nok til å reise over fjellet på besøk til slektninger i Oslo. Der er det også sinnsykt lange oppoverbakker - og nedoverbakker.

Vi vil også ha hengerfeste. Og har max 200 000 å bruke på bil - helst vil vi ha så lave utgifter som mulig og få uforutsette utgifter.

Jeg har blitt tipset om Toyota RAV4, men er det egentlig det eneste smarte kjøpet som virker i disse oppoverbakkene? (Og litt sidespor, men kan ikke en sånn bil velte fort? Jeg har ikke lyst til å ramle ned bratte stup!).

Har du tips til meg og lommeboken min? (egentlig har jeg lyst på en kul bil, men det får vel bli i neste liv? ;-) )

Hilsen Mor

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-06-14 09:50:06 +0200

updated 2019-06-14 09:50:29 +0200

Hei Mor! Du skal definitivt ha en bil med firehjulsdrift høres det ut som.

Toyota RAV4 er vel noe av det beste og tryggeste man kan kjøpe her. Driftsikkerheten er svært god. Vi anbefale deg å velge den som kom i 2012 - eller nyere. Da får du både mye bedre plass til både folk og bagasje. Og også bedre kjøreegenskaper. Velg en bil med god servicehistorikk og sjekk litt nøye før kjøp, f.eks med NAF-test el lign.

Nei - de velter ikke så lenge du holder deg på veien ...

Andre tips kan være Mitsubishi Outlander, Honda CR-V og Subaru Forester. Alle disse er gode biler. RAV4 eller Subaru Forester er mine personlige favoritter her.

Men ingen av disse er veldig kule. Kul bil og mange barn er liksom litt selvmotsigende...

Ønsker deg lykke til med både barn, hus og bil!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger