0

Mercedes B klasse electric, motorproblemer

spurt 2019-06-01 22:22:30 +0200

anonym bruker

Anonym

Kjøpt en brukt Mercedes B-klasse electric-Drive fra et utmerket bilfirma i Porsgrunn, de sendte til og med bilen til Drammen gratis. Samme dag vi mottok bilen var vi klare for prøvetur, men dessverre kom vi ikke engang ut av gårdsplassen før det poppet opp feilmelding i displayet "STOPP MOTOREN" videre kom det opp "Bilen må fraktes til verksted" Falck ble bestilt og fraktet bilen til Berthel O. Steen Buskerud, kontaktet verkstedet i samme øyeblikk som bilen ble transportert dit. Etter flere dager kom det telefon fra verkstedet som hadde konstantert at motoren var defekt og måtte byttes, men dessverre kunne de ikke skaffe motor før etter tidligst to uker eller i verste fall tre måneder. Bilen er en 2018 modell og har gått 13000 km. Spørsmålet mitt er om dette er vanlig fra et anerkjent merkeverksted som Mercedes med så lang leveringstid på motor? Er motoren en svakhet på denne modellen? Eller er det en svakhet hos BOS som ikke klarer sine forpliktelser med deler? Firmaet vi kjøpte bilen av har sakt klart fra at vi bare må heve kjøpet så der er det ikke noe problemer.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-06-03 10:44:04 +0200

Hei - dette er kjedelig... Det er nok dessverre en ikke helt ukjent sak dette. Flere har opplevd det samme, med enten motor eller softwaren til motoren.

Synd at Mercedes bruker så lang tid på å skaffe deler. Grunnen er nok at denne el-utgaven er veldig uvanlig. Den ble knapt solgt noe annet sted enn i Norge.

Det positive midt i det hele er at du her en grei og god forhandler. Så må du selv bestemme deg for hva du skal gjøre. Levere tilbake bilen, eller vente...

Jeg tror du vil bli fornøyd med bilen, når du får den fikset opp. Ønsker deg uansett lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2019-06-01 22:22:30 +0200

Sett: 293 ganger

Sist oppdatert: Jun 03 '19