0

Skifte av bremseklosser og -skiver

spurt 2019-05-13 10:36:13 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny, Jeg fikk beskjed fra merkeverkstedet at bremseklosser og -skiver både foran og bak burde skiftes. Bilen er kjørt 60.000 km. Slitasjevarsleren har imidlertid ikke gitt noe varsel, og da jeg la over til sommerdekk virket det som om det var mye belegg igjen på klossene. Synes det er litt rart at det skulle være like mye slitasje bak som foran. Jobben kommer på rundt kr 20.000, og jeg ønsker selvsagt ikke å ta denne kostnaden før jeg må. Hva synes du?

Mvh Petter

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-05-13 10:49:45 +0200

updated 2019-05-13 10:50:23 +0200

Hei Petter. Skjønner godt at du gjerne står over en ekstra utgift på 20.000 kroner. Det hadde jeg også gjort...

Hei Petter. Skjønner godt at du gjerne står over en ekstra utgift på 20.000 kroner. Det hadde jeg også gjort... Om klossene foran ikke har vært byttet tidligere, så er det nok på høy å gjøre dette nå, vil jeg tro.

At klossene bak også må byttes nå, er heller ikke direkte unormalt. De bakre klossene er noe mindre og slites raskere. De kan også slites en raskere om f.eks er rust på skivene.

Nettopp det med rust og bremseskiver er en liten gjenganger om dagen. Det byttes mye bremser på grunn av det.

Jeg vil vel tro at dette også er litt av kjernen i denne jobben? Jeg ville nok i ditt tilfelle bedt om en vurdering til, eventuelt få sett på de gamle delen, slik at du ikke blir lurt her. Det hele høres liksom litt rart ut... Uten at det behøver å være det.

Det er vanskelig for meg å gi noen vurdering uten å ha sett bilen / bremsene. Men det er uansett viktig å ha dette i orden. Så må du - så må du...

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger