0

Beste løsning for hjemmelading?

spurt 2019-05-10 10:37:42 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei. Vi har nylig fått oss en Kia Soul EV (2016 mod.). Er fornøyd med bilen generelt, den er god nok å kjøre og dekker de behov vi har tiltenkt den. Men så er det dette med lading av elbiler da. Jeg had prøvd å google litt, og det eneste jeg egentlig har funnet ut er at en bør installere ladeboks hjemme. Noe vi også var klar over fra før. Men jeg skulle likt å vite litt mer konkret, merker og modeller på ladebokser. Så spørsmålet blir hvilken ladeboks som er å anbefale? Og hva bør en være obs på ved kjøp og installasjon av denne?

Mvh Kristoffer

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-05-10 10:55:08 +0200

Heisann! Ja - har man elbil, bør man ha ladeboks. Jeg har ikke akkurat noen bred erfaring å bidra med her når det gjelder fordeler og ulemper med de forskjellige typene og modellene.

Men en test som ble utført av tyske ADAC for ett halvt års tid siden viste at ABL eMH1 (som forhandles av Norske Defa) var den beste. Fulgt av Keba KeContact P30 og Mennekes Amtron Xtra 22C. Ja - de har vanskelige navn...

Men du vil uansett type ledeboks lade bilen sikrere enn uten. Men ikke nødvendigvis veldig mye raskere. Det er viktig å være kar over. Vil også anbefale deg å innhente ulike pristilbud på installasjon før du går i gang.

Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger