Titanium X 2015 modell

spurt 2019-04-15 12:23:23 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei! Kjøpte en Focus Titanium X som har gått som skolebil i Telemark, selger og kjøper er i slekt med hverandre og bilen bærer preg av å være veldig godt vedlikeholdt på merkeforhandleren der jeg kjøpte den til en hyggelig pris, i august 2018.

Bilen er hvit og nå i ettertid er det dukket opp rustflekker på begge fordørene, noe som ikke var synlig da jeg kjøpte den. Jeg nekter å tro at dette kan skje med en så relativt ny bil så fort, men innser at miljølakken de bruker ikke fungerer slik den skal. Slik er det også på min arbeidsbil; Sprinter skapbil som brukes daglig og kjøres mye mer enn privatbilen; dårlig lakk faktisk, men bedre her enn på privatbilen.

Nå er det sånn at arbeidsgiver har ansvaret for arbeidsbilen, mens min privatbil får flere og flere flekker med rust, ingen skal få meg til å tro at dette er steinsprut, til det er bilen for lite kjørt, knapt 100100 og ellers godt vedlikeholdt. Hva nå Benny? Jeg mener at jeg har 5 års lakkgaranti her og dette burde selger ta på sin egen kappe, eller har jeg gått på en kjempesmell her?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett