0

Nissan Qashqai 2008,vil ikke starte

spurt 2019-03-06 11:17:08 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei... Har kjøpt meg en Nissan Qashqai av naboen.2008 mod.Bilen har fungert helt topp,i de 14 dagene jeg har hatt den,men fra en dag til den andre vil den ikke starte.Jeg har gjort alt som står i makt. Sjekket at det er diesel,med kondensfjerner nok,renset dieselfilteret,luftet anlegget,tatt ut glødepluggene og renset de,sjekket at de virker.Det er nok av frostvæske og olje.Har hatt starthjelp av Falken.Han skjønte ingen til hvorfor den ikke startet.Bilen oppførte seg helt topp da jeg parkerte,men så var det stopp. Er det noen form for startsperre som kan ha slått seg på.Hadde nemlig en KIA som det skjedde med. Den sto to måneder på verksted før de fant det ut. Er overtakknemlig for alle svar Med vennlig hilsen Freddy Hanke-Hansen

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-03-06 11:24:29 +0200

Hei Feddy: Kjedlig sak dette. Nissan er jo kjent for å være både gode og driftssikre.

Mitt første tips er å prøve med en annen nøkkel. Som du selv er inne på mistenker jeg startsperren her.

Om ikke dette funker, så bør du få den på et verksted for å få stilt en skikkelig diagnose. For dette kan være andre ting også. Slik som dårlig kontakt i en føler fra for eksempel veiv- eller kamaksel.

Ønsker deg lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar