0

Tesla Model S P85 et godt kjøp?

spurt 2019-03-04 14:27:00 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei, jeg så nylig artikkelen som ble skrevet her på broom angående at model S var blitt ganske gunstig i pris. Siden jeg er på jakt etter en ny bil tok jeg meg en titt. Og jag fant en model S P85 fra 2013 til 349000kr, den har gått 132000km, har alt tilgjengelig utstyr og ser fin ut. Jeg skal begynne i ny jobb som krever pendling. Jeg er derfor på utkikk etter en el bil med god rekkevidde, som er god å kjøre, ikke taper seg for mye på vinteren, og jeg har dessverre ikke tid til å vente. Jeg vet også at det er tilgang på Tesla sine superledere 5 min unne mitt nye arbeidssted, og jeg har forstått det slik at jeg vil kunne benytte meg av disse gratis?

I bunn og grunn lurer jeg på om du vil anse dette som et godt kjøp. Det vil være snakk om å kjøre ca 200km tur/retur hver dag. Med gode muligheter for å lade både hjemme og på jobb. Jeg syntes da denne Teslaen virker som et godt kjøp, men er muligens litt redd for aldren. Hva tenker du? Finnes det evt andre alternativer jeg bør se på? Takk på forhånd for svar.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-03-06 12:01:20 +0100

Heisann! Jeg tror du med så lang pendling absolutt vil kunne spare mye på å kjøre elektrisk. Jeg kjører selv Tesla Model S og er slik sett kanskje litt innhabil, men jeg er i alle fall strålende fornøyd med min.

Rask, kraftig, romslig, komfortabel og billig. Det er klart at du bør både prøvekjøre og ikke minst sjekke en såpass gammel bil litt nøye før kjøp. Gjerne med en NAF-tst el. lign.

Men finner du en fin bil i god stand, så mener jeg at dette er et genialt kjøp. Enkelt og greit!

Jepp - superlader er gratis og Teslas ladenettverk er overlegent alt annet som finnes så langt.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger