0

Bremsevæske minker i beholder

spurt 2019-02-26 08:14:33 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny! Jeg har et spørsmål til deg, angående bremsevæske som minker i beholder. Samboer kjøpte en Toyota Rav 4 2010 modell. Rett før julaften oppdaget jeg varsellampene for bremse/håndbrekket lyste. Da jeg sjekket bremsevæske beholder var den nesten tom. Jeg etterfyllte med bremsevæske. Etter en mnd senere sjekket jeg den på nytt, da var den 1til 2 mm over det nederste streket. Jeg etterfyllte den opp til øverste streket. Jeg tok kontakt med Toyota Namsos om problemet. Fikk time der den 14 februar for sjekk av lekkasje av bremsevæske. Etter at Toyota hadde sjekket den, så var bremseskivene og bremseklossene foran slitt. Skivene var slitt 1 til 1,5 mm under kravene som Toyota har satt som krav. Skivene og bremseklossene ble skiftet den 19 februar. Men de fant ikke synlige lekkasjer på rør eller bremsecalippene ( bremsehusene). Etter at skivene og bremseklossene fremme var skiftet, steg bremsevæske nivået 1 cm over øverste strek. Sjekket nivået i går og da var nivået 3 mm under øverste strek. Jeg tok kontakt med Toyota, angående dette her. Det må være en skjult lekkasje her. Min magefølelse sier at det er lekkasje i bremsekraftforsterkeren. Der tror jeg lekkasjen er. Min samboer kjøpte bilen den 16 oktober 2018 og har 6 mnd garanti og en egenandel på kr. 1000,- Det er gitt beskjed til forretningen om dette problemet og vi skulle få tilbakemelding fra de om reparasjon på bremsekraftforsterkeren. Hva mener du om dette? Har brukt neste en hel flaske med bremsevæske. Dette er en skjult lekkasje. Hører fra deg. Mvh Tore Jacobsen torjaco5@online.no

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-03-01 11:54:04 +0200

Ja - mye tyder på at det lekker et sted her.

Har den skiver eller tromler bak? Har den tromler kan det være hjulsylindrene bak.

Ellers så kan det lekke fra hovedpumpa. Kanskje inn i bremsekraftforsterkeren - kanskje ikke. Den behøver absolutt ikke å gjøre det.

Etter som det har lekket såpass mye over noe tid bør det være en smal sak å finne lekkasjen. Dette er noe du bør få sette på igjen ganske snart.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger