0

Hvordan bil bør vi ha

spurt 2019-02-22 06:14:09 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei. Vi er en familie på 5. Tre barn i alderen 4 mnd, 11 år og 15 år. I tilegg til di har vi en mefium stor hund, en finsk spetz. Vi kjører i dag en pajero, men den skal pensjonere seg snart. Vi lurer på hvordan bil vi skal velge. Liker å sitte i hlyden, vil gjerne ha høydeklaring på bilen da vi bor i nordnorge å har fjellhytte. Plass til bilstol og to tenåringer bake i baksetet. Å bur og barnevogn må få plass i bagasjerommet. Vi trenger en god famimiebil med lite fei å i grei prisklasse. Prøvde outlander PHEV i går, elsket den, men savna litt mere plass i baksetet. Håper du kan gi oss noen tips.

Mvh Lill magda krokstrand

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-02-22 11:42:22 +0100

Outlanderen som dere har prøv er en av de største i sitt segment. Er ikke den stor nok så er jeg kanskje redd dere må opp samme type bil som det dere har nå.

Altså en litt nyere Pajero - den finnes fortsatt - enn så lenge. Et annet alternativ er Toyota Landcruiser. Ny eller brukt. Det er veldig gode biler. Volvo XC90 er også et alternativ.

Det kan jo også være vert å sjekke ut helt nye Toyota RAV4 og Honda CR-V, om dere vil noe ned i størrelse.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger