0

Rav4 hybrid som familiebil, eller noen andre alternativer?

spurt 2019-01-09 16:19:04 +0200

Hei

Vi er en familie på 3(2 voksne pluss minstemann på 9 måneder). Jeg har nå en peugeot 308 2015, veldig god å kjøre, men skeptisk på franks siden jeg har hatt mye till med keyless på denne bilen. Hadde tidligere en mazda 6 i 10 nesten uten feil, så må jo si at jeg stoler litt mere på japansk enn europeiske merker når det gjelder driftsikkerhet.

Jeg ser etter en bil som skal ha plass til alle sammen pluss barnevogn og litt til. Jeg ønsker en bil jeg kan ha i mange år uten noe tull, jeg er flink til å ta vare på bilen så jeg forventer en bil som ikke får mye uforventede utgifter. Samtidig ønsker jeg meg litt utstyr, helst adaptiv cruisekontroll, automatgir og bensis som et minimum. ønsker også "litt hester", kommer ann på størrelsen på bilen men 170 hester eller mer hadde vært foretrukket. Jeg ser vel etter en bil til 300 000 - 400 000 klassen.

Har skikket litt på RAV4 hybrid, synes denne virker som en god kandidat, dog litt i det dyreste laget. Har også sett på octavia, men synes denne ser litt kjedelig ut, i tillegg så er jeg skeptisk til dsg kassenes driftsikkerhet, har lest litt om at disse kan ha feil av og til. Er det noen andre merker som kan passe innunder mine krav, og samtidig ta høyde for langsiktiig forutsigbarhet?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-01-11 11:17:03 +0200

Du har helt rett i dine antagelser. Japanske biler er langt mer driftsikre enn sine Europeiske søsken. RAV4 er noe av det tryggeste man kan kjøpe, etter min mening. Det er veldig gode biler. Det kommer også snart en helt nye og knalltøff utgave av denne. Kan være verdt å vente på.

Ellers vil jeg anbefale deg å ta en titt på følgende biler, som jeg heller ikke er redd for å anbefale. Subaru Forester / Outback. Honda CR-V og Mitsubishi Outlander, som alle er gode.

Håper dette kan være noen tips på veien. Lykke til med bilkjøp!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2019-02-07 17:50:56 +0200

MAZDA Cx-5 er virkelig og anbefale! Kjøp dere en 15-16 modell eller nyere! Den har både mye utstyr og kjempe god komfort! Motoren som er 2.5 liter bensin og 192 hk er utrolig bra!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar