0

vintervedlikehold av bilen

spurt 2018-11-08 09:08:00 +0200

anonym bruker

Anonym

hei jeg har et stort problem jeg hadde håpet du hadde hatt tid til å svare på. jeg har en ford focus diesel 2007 stasjonsvogn som jeg egentlig har vært veldig fornøyd med og hatt veldig lite problemer med. men jeg har nå på føelsen av at det kan komme til å oppstå problemer med bilen. jeg skal reise utenlands i ca 4 uker fra midten på desember til midten av januar. jeg har ikke garasje. så jeg lurer egentlig på hva jeg kan gjøre eller om det er noe jeg kan gjøre slik at bilen ikke skal "gå i stykker" mens jeg er borte. mest sansynlig tenker jeg da batteriet kan gå i stykker, er det noe annet jeg burde være obs på som kan gå i stykker mens jeg er borte? det er en enkel modell med ikke noe av ekstra utstyr etc, manuell gir. håper du kan være til hjelp, mvh Jon

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2018-11-09 11:21:42 +0200

Heisann. Denne bilen skal tåle å stå ute i noen uker selv om det er midt på vinteren.

Det jeg anbefaler er å lade batteriet fullt opp før dere reiser. Gjerne koble av minuspolen også.

Fyller du på en ny olje og skifter filter, så vil den nok også være lettere å få startet opp når dere kommer tilbake. Er bilen vasket og polert så vil lakken klare deg bedre også. Pass på at du har nok luft i dekkene og fyll opp tanken, slik at det ikke dannes kondens.

Gjør den godt reint innvendig og sett inn en "avfukter" eller "tørrball" da unngår du kondens og i verste fall jordslag i interiøret.

Følger du disse enkel og billige rådene så tror jeg at dette skal forløpe knirkefritt. Lykke til og god tur dit dere skal!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar