0

Har ein Pajero 3,2 2010 mod.

spurt 2018-11-07 13:25:50 +0200

Prøver å finna ut av korleis eg kan skifta olje på Automatkassa på denne bilen. Har søkt på netttet men ikkje funne prosedyre som passar til denne bilen. Automatkassa er ikkje utstyrt med peilepinne. I henhold til produsent skal det ikkje skiftast olje på "kassa". Er vel ikkje oppfunnen den gearkasse som ikkkje treng filter og oljeskift. Bilen min er gått 217000km. Har og kjøpt meg Haynes Repersjonshandbok, men oljeskift på denne typen er ikkje gjennomgått. Har du noko forslak hvor eg kan på framgangsmåte for oljeskift??

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2018-11-09 11:12:39 +0200

Hmmm ... Litt lei denne. Å få oljen ut er neppe noen utfordring. Jeg antar at girkassa er en bunnpanne man kan demontere. Det må men uansett gjøre om man skal skifte filter.

Det største problemet blir dermed å få olje på girkassa igjen. Men jeg vil anta at det finnes en nivåplugg el lign. her også.

For å få et helt klart svar på dette så er nok det enkleste å ta kontakt med et Mitsubishi-verksted - de må jo vite noe om dette. Enten oljen skal skiftes eller ei.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar