0

Lease eller kjøpe leaf

spurt 2018-11-06 12:32:45 +0200

Hei. Jeg har to spørsmål. 1. Jeg har akkurat signert kontrakt på en ny Leaf,40kwh Acenta Jeg har ikke tatt stilling til om jeg skal kjøpe eller lease bilen. Synes det er vanskelig å bestemme seg. Har fått en kjøpspris, ferdig på veien på 320000kr Leasingpris på 3 år med 15000km blir totalt på 165000 2. Jeg har fått leveringsdato på 12 desember. Vil det da være lurt av meg å vente til over nyttår å registrere den, slik at jeg ved et evt videresalg kan selge den som en 2019 mod? På forhånd takk for svar.

Mvh Petter Størseth

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2018-11-07 11:24:58 +0200

Om jeg begynner bakerst ... Ja- om du kan. så er det sikkert ikke dumt å vente til 2019 med å sette skilter på den. Uten at det har veldig mye å si. Teknisk og kosmetisk tilstand vil nok være det som avgjør annenhåndsverdien, sammen med km. stand så klart. Ved evt Leasig så spiller det jo ingen rolle. Da er uansett ikke problemet ditt.

Kjøp eller leasing er ikke lett å si noe om. Men en Leaf ville jeg ikke, i motsting til en dieselbil, vært redd for å kjøpe. Jeg er rimelig sikker på at dette er et trygt og godt kjøp og at den vil være kurant som bruktbil / innbytte-bil når den tid kommer.

Leasing koster nok litt mer, men gir også et trygghet og forutsigbarhet i økonomien. Særlig om noe skulle skje med renter, avgifter etc. Derfor er det veldig lett å anbefale det, selv om det trolig vil koste den noen få kroner ekstra. Du kjøper deg rett og slett en bekymring mindre. Er du i tvil så gå for leasing.

Selv er jeg så gammeldags at jeg liker å eie. Jeg er også såpass optimist at jeg tror det går bra med Norge og verden for øvrig - og at jeg kommer fra kjøpet med skinnet på nesa uansett... Du får deg uansett en fin bil. Gratulerer!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar