0

Garanti ryggekamera

spurt 2018-10-18 05:59:26 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei. Har hatt en del garanti saker på min 2013 mod Kia sportage. Bla har jeg fått byttet alle fire dørene pga rust. Nå er bilen fem år og det er en del ting jeg har lyst å ta med Kia før garantien går ut. Lurer derfor på hva dere generelt tenker om disse sakene. 1. Lyktene bak flasser. Det ser ut som om en tynn hinne med klarlakk som flasser av. (bilen har aldri vært maskinvasket) 2. Panorama takluken har stort sett kun virket et par mnd etter at bilen har vært på service. Sist når jeg fjernet blader etc fra sporene fant jeg en knekt del i sporet, ønsker derfor dette utbedret. 3. Lakken på takrailsene flasser på store partier. 4 Ryggekamera har helt sluttet å fungere, kun svart skjerm, men navigasjon og alt annet fungerer. Er det noe her på listen dere tenker som ikke vil gå på en nybilgaranti? Glad for innspill.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2018-10-19 10:39:35 +0200

Kia har 7 års nybilgaranti og bruker jo det for alt det er verdt i markedsføringen.

Så fremt ikke noen av skadene skyldes ytre påvirkning (f.eks, steinsprut, for strek såpe ved vask etc) så bør jo dette dekkes av garantien.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger