0

Jeg ønsker at du kommer med tips for bil til podens lange ben og går igjennom resonnementet her.

spurt 2018-10-01 16:26:24 +0200

anonym bruker

Anonym

Heisan BENNY! Familien kikker på en ny bil til mor og to barn som holder på og ta lappen og får den snart. Grunnen til at vi tenker nytt er at den ene av barna er nokså lang (196). Mor trenger også en ny bil, det er helt klart og elbiler har jo færre deler som kan gå i stykker, samtidig er det jo ønskelig å gjøre bilholdet enklere og så har du det drivstoff da. Og bompenger i Stavanger regionen. Det som bla. appellerer med elbiler er at de kan kjøres med en pedal. Så det er vel ikke noe på brukt markedet her? Det å ha ny bil som første bil er vel ikke så kult heller men det er jo underordnet her. jeg tenker at det kan bli bulking, riper og småskader i førsta, på barna. Siden det er en elbil så er de jo stadig nye ting som kommer. Fartsfølelse og lyd er det jo mindre av, samt en større aks enn forventet. Så det er vel lettere å kjøre litt for fort. Særlig på glatta? Så den bør vel være billig å reparere. Så en billig Asiat er vel riktig her eller? Men de er vel tilpasset folk som er litt lavere da så, så da er det vel en dyrere epopeer som gjelder kanskje? Men Tysk Premiums bil er ikke så kultda! Vi har budsjett på ca. 270 til 300 tusen og vi er midt i prosessen med å prøve. Så langt ser det ut til å være Nissan Leaf og Hyundai Ionic som er funnet best. Jeg ønsker at du kommer med tips for bil til podens lange ben og går igjennom resonnementet her.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2018-10-02 05:36:07 +0200

Jeg har lange ben. Jeg er 188cm lang. Jeg falt pladask for en Opel Mokka X 4x4 2017 modell. Super komfort for oss med lange bein!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2018-10-07 19:40:56 +0200

Ja. Jeg skjønner hvor du vil hen. Ferskinger ja! kul bil forresten! Det ikke det! Men dessverre er det ikke noe elbil. De har bestemt seg for elbil! Men betyr det at det finnes ikke elbil for lange ben i det heletatt?

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar