0

EU-Kontroll

spurt 2018-09-27 14:10:27 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei, jeg var på EU-kontroll hos NAF her om dagen. Kontrolløren var uheldig å fikk skrevet inn feil kilometer tall på data'n sin. Jeg oppdaget det når jeg kom hjem å ringte til den som gjorde feilen. Han beklaget det på det sterkeste, men han kunne ikke forandre det siden det var registrert. Det dreier seg om 60000Km så det er liksom ikke bare å blåse av synes jeg. Hva bør jeg gjøre videre med dette ? Håper dere kan hjelpe meg til å få rettet feilen slik at jeg ikke vil bli beskyldt for å skru speedometeret tilbake ved salg en gang i fremtiden. Hilsen Bjørn Edvardsen

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2018-09-29 07:08:58 +0200

Dette er hva SVV skriver på sine sider: Det kan skje at verkstedet/kontrollorgan registrerer og melder inn feil kilometerstand til Statens vegvesen. Dette vil ikke bli rettet. Det er viktig for Statens vegvesen som tilsynsmyndighet å bevare alle dataene slik de ble meldt inn. Da unngår vi også at useriøse aktører kan spekulere i å endre kilometerstanden opp og ned. Hvis du oppdager at det har blitt registrert feil kilometerstand før du har reist fra verkstedet/kontrollorganet, så kan kilometerstanden endres ved at kontrollseddelen slettes og meldes inn på nytt.

Om ikke kontrollen kan slettes bør du få en skriftlig redegjørelse fra kontrollorganet om at de har rapportert feil.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger