0

Kjøpe RAV4 Hybrid 2018 modell, lease eller vente på ny generasjon?

spurt 2018-09-21 09:41:07 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny,

Vi er en liten familie med et sterkt behov for ny bil nå i høst. Vi har fått et godt tilbud på en RAV4 hybrid. Vi ønsker i utgangspunktet å kjøpe bilen fordi vi ser for oss å ha den i 5-7 år. Nyheten om at det kommer en ny og oppdatert generasjon ved årsskiftet har derimot gjort oss veldig usikre, bla. på hvordan det vil påvirke verditapet til en 2018 versjon.

Ingen av oss kan spesielt mye om bil og det er mye motstridende informasjon der ute. Har du noen råd til oss? Bør vi kjøpe 2018 versjonen eller lease (dette virker mye dyrere)?

Takk for hjelpen!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2018-09-21 10:14:29 +0200

Det mest fornuftige - rent økonomisk, er nok å kjøpe den utgående modellen på ett godt tilbyr. Det er fine og gode biler. Men da får du jo fort en "gammel" bil.

Jeg er ikke helt sikker på når den nye kommer, men tipper første halvår 2019. Ei heller vet jeg prisen på den, men den blir neppe billiggere. Tipper at den går bitte-litt opp.

Til gjengjeld så får du da en nyere, finere og sikrere bil med mer utstyr. Så det å vente på denne er nok det jeg selv ville gjort. biler jo mer enn bare økonomi. Og den nye ser lekker ut på bildene jeg har sett.

Det spørs jo også hvor akutt behov dere har for ny bil. Hvis dere planlegger å ha den 5 - 7 år så tror jeg kjøp lønner seg uansett framfor leasing.

Men uansett om du går for ny eller gammel - så gjør du ikke noe feil.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger