0

Sjelden Focus i norske medier

spurt 2018-08-27 09:03:26 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei,

Jeg vurderer å kjøpe en stasjonsvogn i kompaktklasse og har sett en spennende 2012 Ford Focus 2,0 TDCI med Powershift og 163 hk. Den er ganske så sjelden motor i denne modellen, den er mer vanlig i større bilen som Mondeo, S-Max og Kuga. De aller fleste Focuser har sett på finn.no og autodb.no har 116 hk. eller 140 hk.

Den har 130k på telleren og fulgt opp service til punkt og prikke. Spørsmålet mitt er om du har noen erfaring med denne motoren i Focus og hvordan fungerer Powershiftkassen på disse bilene?

Der finnes ingen biltester med tilsvarende motor og gir på norsk.

Takk på forhånd.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2018-08-27 10:47:25 +0200

Det at det finnes så få hadde nok med pris å gjøre. Mange av disse bilene gikk jo på leasing liten motor gav levere månedsleie. I tillegg duger motoren helt greit.

Jeg har ikke kjørt den med 163 hk, men tipper den motoren er morsom i dxen bilen. Focus er jo god å kjøre. Powershift-kassa har jeg bare gode ting å si om.

Er absolutt ikke redd for å anbefale Focus med denne drivlinja, selv om vi ikke har testet den. Jeg tipper at det vil fungere veldig bra!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar