0

Bensintank?

spurt 2018-08-24 05:14:27 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny! Vi kjøpte en CR-V 2002 automat nylig. Etter 40 liter begynner varsellampen på tom tank å lyse, mens det står i boka at tanken er 57 liter. Er tanken mindre enn 57 liter, eller er målere feil kanskje?

Videre et spørsmål om kjøp: Bilen ble annonsert på Finn av Stavanger Bruktbil AS. Kone kjøpte bilen, men kjøpekontrakten står på et NAF standardkontrakt for salg av privatpersoner. Da jeg konfronterte selger i etterkant, (kone har ikke sett dette) sa han at "vi har kjørt bilen selv privat" mens den var avregistrert.

Jeg anser det som salg av forhandler, jeg sparte Finns utskrift hvor bilen ble annonsert av Stavanger Bruktbil AS. Stemmer det?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2018-08-24 10:20:20 +0100

Hei - jeg vil anta at feilvisningen skyldes en feil på tankarmaturen i tanken. Altså den som "måler" bensinmengden.

Det er litt missvisende / sleipt å late som man er en forhandler - for så å selge bilen som privatperson. Det gir deg som kjøpe færre rettigheter i forhold til rekalamsjon etc. Det er kanskje derfor dette gjøres? En bil som kjøpes fra en privatperson kontra et firma skal også normalt koste noe mindre enn en ditto fra forhandler, av samme årsak.

Dette burde selvfølgelig tydelig vært opplyst om fra selger - etter min mening.

Rent juridisk har du kjøp bilen av den som kontrakten lyder på, det burde man også sett når men ser igjennom kontrakten før man underskriver. Da kunne man fått gjort noe med det. I etterkan er man "låst".

Er bilen fin, bra og god, så er dette neppe noe stort problem.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger