0

Er det riktig at et hengerfeste, som ble montert da bilen ble levert ny, ikke omfattes av 5 årsgarantien som er på bilen?

spurt 2018-08-20 14:33:24 +0200

anonym bruker

Anonym

Er det riktig at et hengerfeste, som ble montert da bilen ble levert ny, ikke omfattes av 5 årsgarantien som er på bilen? Merkeverkstedet hevder at hengerfestet bare har 2 års garanti, fordi dette er ettermontert, og ikke "originaldeler" på bilen. Vi har problemer med blinklys, som blinker med dobbel hastighet. Verkstedet hevder at feilen har oppstått pga irring på ledninger til/fra hengerfestet. (Hvem kan verifisere dette?) Slik saken står nå, får jeg regningen på reparasjonen, selv om bilen 5 årsgarantien på bilen er aktiv enda noen måneder.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2018-08-22 10:59:49 +0200

Heisann. Honda leveres ikke med hengerfeste originalt fra fabrikk i Norge, dette dekkes således ikke av fabrikk-garantien. Slik sett er dette riktig.

Irr i hengerkontakten er veldig vanlig, da denne er veldig utsatt for salt og sølesprut.

Men det er også en veldig enkel sak å få gjort noe med og dermed koster dette heller ikke veldig mye å fikse opp i. Dette er rett å slett en «filleting» etter min mening og bare å få fikset opp i slik at du får det i orden.

Om du ikke vil betale for det, så tipper jeg at dette er noe du klarer å fikse selv også om du er bitte-litt nevenyttig. En ny hegerkontakt koster vel rundt en 50-lapp på Biltema etc. Med andre ord ikke noe å miste nattesøvnen for.

Hadde verkstedet vært litt greie med deg, så hadde de også fikset dette uten noe mer «bråk». Det er jo som kjent smart å holde på kundene sine, men ikke alle har forstått det.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2018-08-23 06:35:41 +0200

amj gravatarbilde

Takker for svar, Benny:-) Verkstedet her hatt bilen inne flere ganger, og mange timer. De hadde tydeligvis problemer med å lokalisere feilen. "Noe" ble "fikset", men feilen var der fremdeles. Nå venter jeg på at de skal få et nytt ledningssett. Har ventet siden midten av Juni. Vet ikke hva dette vil koste til slutt.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar