0

Skal veiehjelp ha med ODB verktøy ?

spurt 2018-08-19 21:38:48 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei, har nettopp erfart varselmotorlampe aktivert med umiddelbart stopp ved første veilomme. Telefon til veiehjelp og raskt kontakt. Alt vel til jeg fikk beskjed at diagnostiseringsverktøy er noe de ikke har. Hvordan kan da en hjelpe uten å hente bilens egen helserapport lurte jeg. Er dette normalt ? Historien endte vel, mens jeg ventet, heldigvis fant jeg mitt gjenglemte ODB verktøy. Lastet ned app til tlf, bluetooth paring mellom tlf og ODB, leste feilmeldingkode, internetsøk og mulig løsninger. Det hjelp med å riste godt i motorfilter, slette feilmelding og vips ingen mye feilmeldinger. Bon Voyage hjem, vinket veihjelp til meg, undrende over selvhjulpen bilist. Skal veiehjelp stille med diagnoseverktøy ved utrykning?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2018-08-20 10:32:35 +0100

Det er, etter det jeg kjenner til, ikke noen krav til hva som skal være med på en "veihjelpsbil" Det bestemmer sikkert NAF, Falck etc. selv - vil jeg tro. Men jeg vil jo absolutt si at dette er noe som burde være med - sammen med kunnskapen om å bruke dette utstyret. Du løste jo ditt eget problem elegant da!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger