0

Benny. nå skal du høre. vi bor i et forbanna potitland. for litt siden ble jeg stoppa av politiet fordi jeg brukte tåkelysa. forsøkte å fortelle han a

spurt 2010-01-15 13:40:00 +0200

Benny. Nå skal du høre. Vi bor i et forbanna potitland. For litt siden ble jeg stoppa av politiet fordi jeg brukte tåkelysa. Forsøkte å fortelle han at det var mørkt og at jeg ville se best mulig, men tyttebæret bare snøfta og ga meg bot. Det jeg lurer på er hvorfor vi i det hele tatt har tåkelys på bilene våre hvis de ikke kan brukes. Jeg liker å se brøyteknatene i skumringene, og når jeg svinger er det jo nettopp tåkelysene som lyser ekstra opp kantene. De er plassert lavt nede og sjenerer ingen som helst. Dette må da være en regelglipp. Det kan da ikke være ulovlig å se veien.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-01-15 14:17:14 +0200

Hei Hans! Skjønner godt din frustrasjon vedr. dette, men det er nok desverre slik at Politiet har jussen på sin side i denne saken. Lovverket er klinkende klart på at man ikke kan ha mer enn 2. stk. nærlys tent på bilen sin. Personlig så er jeg enig med deg. Tåkelysene er så lave og har i tillegg et lysbilde som gjør at de ikke blender noen. De lyser opp godt rett foran bilen, og ikke minst gøftekanter og brøytekanter.

Skal man bruke tåkelys så blir det i tilfellet sammen med parklysene. Noe som man svært skjelden har behov for, da tåkelysene ikke lyser særlig langt, men bredt. Unntaket er som du sier de nye "kurvelysene" som innimellom oppleves forvirrende, da det lyser og slukkes i hytt og pine....

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar