0

Hvor sjelden er min spesial utgave av Corolla 1993

spurt 2018-08-04 03:27:38 +0100

anonym bruker

Anonym

God Dag jeg har en Corolla Gsi-16 coupe 1993 Motor 4a-Fe 1,6L Innsprøytning sugemotor modell importert ifra USA i 1993 og Lurte på hvor sjelden denne utgaven er. Reg Nummer er VF 40570
Understellsnummer JT152AEA100045834

Den har sideskjørt i plast og spoiler i Plast helt bakerst. Levert originalt ifra Fabrikken Airbag på Førersiden. og elektriske vinduer og sentral lås. Brytere til begge vinduene På førerside og Knapp til passasjer siden på passasjer siden. Er også svart metallic lakk og hvite Lakkerte Gsi-16 Logoer på Begge sidene foran bak hjul buene. Speedometeret er i Metrisk måle enhet er ikke oppgitt i Miles i Det hele tatt.

Og interiøret har sporty seter og Er en plass imellom grått og blått ikke typisk Toyota grå og med Mønster over alle setene og i Dørene og over lommene ved Baksetene. Setene er hovedsaklig blåe i Fint stoff.

Eneste forskjellene imellom standard utgaven er da interiøret og Motoren og Skjørtene spoiler. Har ikke sett forskjell på hjuloppheng.

Jeg lurer på hvor mange det ble laget Av denne varianten og hvor mange fins i Norge Eller totalt.

Har bare sett den samme Varianten I Danmark på Internett Forum uten særlig mye mere info.

Kan gjerne Sende Bilder

Vennlig Hilsen

Jon-Arne Belsaas

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2018-08-06 10:26:15 +0100

Heisann Jon Arne - morsom bil du har fått deg der. Den er nok, vil jeg tro, den eneste i Norge og dermed uvanlig her. Det er en bil du bør ta godt vare på. I USA gikk det nok noen av disse, men dette var billige bruksbiler der borte, og mange er nok sikker borte derfra nå også. Akkurat antall produserte etc. kjenner jeg dessverre ikke til.
Lykke til med uvanlig bil!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger