Valg av ny bil

spurt 2018-08-02 16:18:13 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny, Jeg er på jakt etter ny bil. Etter sparing i flere år, kan jeg stolt si at leilighet er nå unnagjort. Dermed er neste mål på listen barndoms drømmen; bil.

For å gjøre historien kort, så er spørsmålet følgende: Hvilken sportsbil bør en 26 år gammel kar velge, etter din mening og ekspertise? Bilen skal stortsett brukes året rundt, så ikke noe søndagsbil.

Litt info til hjelp; Jeg er kort sagt en så kalt «Petrol Head», og er bilinteressert i aller høyeste grad. Men når det er sagt, så liker jeg biler som skiller seg ut fra mengden marginalt, altså ikke noe fan av «eksotiske» biler som skriker «jeg har kjøpt meg en penisforlenger». Ellers er jeg opptatt av god fordeling mellom hk og vekt. Bilen må ha stor nok til å tåle litt bank, så en 2 liters motor som er boostet til maks for yte mange hester er ikke ment for meg. Helst 6 syl eller større.

Tankene har vært på; RS3, RS5, S8, M3, M4, M550, 335d/i, Golf R, Focus RS, Mustang 2.3, Lancer Evo x, Merce A45 amg, c63 amg mm...

Noen av bilene ovenfor er litt utenfor prisklassen min, likevel er de aktuelle dersom noe eldre varianter.

Takhøyden på prisklassen ligger primært på 500.000,- men kan selvfølgelig prøve å strekke meg i begge ender, avhengig av bil.

Ønsker lav km, nyest mulig med bra garantivilkår, og godt utstyrt. Når det går til forsikring, har jeg oppspart meg 75%. Og drivstoffbruk er nå viktig faktum, men gleden er første pri.

I dag er jeg eier av en BMW 530d E60 04 mod. Bilen er heftig modifisert og har benket rett under 300 hk og 650 nm.

Håper at jeg har lagt ved mest mulig nyttig info slik at jeg kan få hjelp til bilvalget.

På forhånd takk.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett