0

Vaske Masinen på Circle lagde riper etter vask .

spurt 2018-07-19 22:00:51 +0200

anonym bruker

Anonym

hadde bilen hos Circle Furuset , vasket bilen med beste vaska , kom ut av vasken , så det var riper i panser , skjem venstre side , tok dette opp med daglig leder med en gang , di lagde en forsikringssak, fikk svar fra Protektor som er deres forsikrings selskap att dette hadde ikke vært noe problemer før ikke etter jeg vasket bilen ,så dette kan ikke ha noe med vaskemaskin å gjøre , fikk avslag , måtte betale egenandel 6000 pluss vask og 10% tap i forsikringen:-)kjøpte bilen i oktober av bil selskap 2017 , prøvde å kontakte hoved kontoret for å lege fram saken der men blankt nei , di hadde ikke noe med di å gjøre for det var franchise :-( veldig bra sørvis

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2018-07-20 10:35:59 +0200

Huff og huff... Dette er bare veldig, veldig trist. Særlig på en så ny og fin bil som det du har. Men uansett – det burde ikke være slik.

Jeg vasker ALDR bilen min i maskin, for selv om det nå er lenge siden – mer enn 20 år - så har jeg også dårlig erfaring med maskinvask.

Så hos meg er det hageslange, svamp og vaskebøtte på sommeren og «gjør-det selv-vask» på vinteren. Det hender riktignok at jeg har skitten bil på vinteren, men det er enklere å få bort skitt enn riper ... tross alt.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar