0

elbil vs robot

spurt 2018-07-16 09:26:54 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny! Familien har fått et løft, og jeg vil kjøpe en elbil. Vennligst modell større, spørsmålet mitt gjelder for eksempel en Outlander eller Prius er morsommere å kjøre i forhold til tex. en robot clipper? lol ( https://www.robotgarden.se/robotgrask... ) Jeg har hørt horrorhistorier om disse japanske bilene (kjør saab nå https://sv.wikipedia.org/wiki/Saab_9-3

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

3 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-04-21 11:56:56 +0100

Haha rolig fråga! Du kanske kan köpa ett sånt här som garage då och parkera den i!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-04-21 15:42:45 +0100

Siden du kjører en skikkelig bil nå, vil enhver elbil være en nedtur! Med Outlander og Prius tenker du vel først og fremst på hybridversjonen av Outlander...og Prius er Prius, den har alltid vært hybrid. Outlander har mest plass for familien, men er like (lite) sjarmerende å kjøre som japsebiler flest. Bedre blir det ikke av at det er en SUV....men smaken er som baken, kan du leve med en SUV, får du som regel mye bil for pengene når du handler Outlander.

Prius er litt mer spesiell, du får et dashbord som kunne vært hentet fra Starwars, og en motorisering som er veldig økonomisk og pålitelig et par-tre hundre tusen kilometer, men langt fra verdens sprekeste. Dog passer bilen perfekt til norske fartsgrenser, og du har nok plass til familien, dog ingen overflod. Skal du ha en bil som er både morsom å kjøre og passer til familien, må du se i retning av Skoda eller VW. Ja, BMW er enda morsommere, men det koster å være kar....kjøp Skoda eller VW isteden, så sover du bedre om natta! Måtte hell og lykke følge deg!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-04-24 20:40:34 +0100

Haha det var ett bra svar! Har du kollat in robotgräsklippar testen?

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger