0

Leveringstid Audi e-tron

spurt 2018-07-02 10:02:02 +0100

OyE gravatarbilde

Må si jeg er fristet til å reservere en Audi e-tron. Men vet Dere "insidere" noe mer om leveringstid/produksjonskapasitet hos Audi på denne? Med 5000 reservasjoner bare i Norge, pluss at Audi nok vil sende en del til større markeder, kan det vel fort bli 2020 for den leveres? Nå har jo Audi kapasitet om de vil (produserer vel gjerne det i uka på andre modeller), men er usikker. Og grunnen til at jeg er betenkt, er jo at el-biler før eller seinere vil bli beskattet på samme måte som vanlige biler. Derfor vil jeg gjerne kjøpe før eventuelt mva. og andre avgifter kommer...

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2018-07-02 10:07:32 +0100

Nei – vi vet dessverre ikke noe om leveringsituasjonen på den nye Audi E-tron, annet enn at lanseringen har blitt utsatt. Hvilket ikke er noe godt tegn. Grunnen til utsettelsen var visstnok en nylig arrestasjonen av Audi-sjefen i forbindelse med dieselgate-skandalen.

Det er nok grunn til å tro at du har rett i dine antagelser om at det vil være noe ventetid her. Slik var det jo med VW e-Golf i sin tid også, men vi får jo håpe at de her lært.

Ikke en gang de som allerede har bestilt vet når de får bil enda. Bestiller du nå, så vil jeg tippe at du kanskje får bil mot slutten av 2020.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger