0

audi a8l w12, motor fusker av å til.

spurt 2018-05-20 17:02:14 +0200

w12 gravatarbilde

hei benny ;) jeg har en audi a8l w12, regnr za18480, import fra tyskland 2017. å nå i vinter begynte den plutselig å fuske , å det er ikke konstant, når bilen har stådt en stund (noen dager) å jeg starter går den som ei klokke å det samme når jeg kjører, men etter en stund begynner den å fuske, (ugjevn gange ) merke det spesielt når jeg har kjørt en stund , å når jeg stopper å den står litt å går på tomgang, (da begynner den å fuske etter en liten stund, å jeg har hadt bilen inne på sulland i harstad å brukt flere ti tusner , skiftet plugger/coiler+ at dem har renset sekundærluftesystem. men de finner ikke ut hva problemet er, å det neste dem sier dem skal gjøre er å skifte dyser, men er det dysefeil er vel den konstant? å jeg har en mistanke om at det kan hvere vacumlekasje . ? ha en fortsatt strålende helg :) mvh kurt nilsen / harstad,

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2018-05-23 10:25:40 +0200

Hei Kurt.

Kul bil, men kjedelig problem. Ser at de delene jeg hadde tenkt å forslå å bytte ut allerede er skiftet ut.

Det kan selvfølgelig være dysene også, men jeg er – som deg – langt i fra sikker. Jeg har vel mer tro på at det er noe i tenningsanlegget her. Har du skiftet pluggkabler og hetter? Det kan faktisk være så enkelt. Ofte så tenker man for vanskelig og komplisert.

Jeg har vel egentlig ikke noen andre gode forsalg annet enn at man må ta inn bilen til en nye sjekk. Det kan selvfølgellig også være vacumlekkasje, men jeg tror nok også at den ville vært konstant. Det kan også være feil på noen av giverne, enten til turtall eller temperatur – og at de fusker / gir feil informasjon.

Har verkstedet du bruketr ett oscilloskop? Mulig det er litt gammeldags, men det er et fantastisk verktøy for å finne ut hva som er feil og hvor feilen er. Men får opp hele tenningsforløpet sylinder for sylinder og gjør det gjør det mye enklere å finne ut hvor – og om mer er litt erfaren, hva som er feil.

Slike kjedelige feil er nok dessverre av og til ulempen med å eie en såpass spesiell bil. Verkstedene mangler ofte både erfaring og kompetanse. Men til gjengjeld er det jo grise-gøy når alt er i orden og fungerer som det skal. Da er jo dette en kong-bil!

Får bare ønske deg lykke til med kul bil og jakten på motorfusk.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar