0

Er brukt Toyota Prius et klokt valg?

spurt 2018-05-16 09:05:23 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei! Jeg er på utkikk etter min første bil, og har tenkt litt på Prius. Jeg er elev i videregående, og ønsker en bil med lavt forbruk, derfor Hybrid. Budsjettet er mellom 30 000 og 50 000, så har av den grunn valgt å avgrense til andregenerasjons-Prius. Har hørt at de er stødige biler, uten mange kjente feil. Er ikke så veldig mekanisk kyndig, så fint om jeg slipper kontinuerlige problemer. Har også sett at det finnes en god del taxikjørte Priuser av tredje generasjon (2010-) om jeg strekker budsjettet til ca 70 000, men er litt skeptisk til taxier, da mange kanskje har fått røff behandling og har høy kilometerstand. Hva er din anbefaling?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2018-05-16 10:06:47 +0200

Jeg er absolutt ikke redd for å anbefale Prius som bruktbil. Det er vel noe av det beste og mest driftsikre som finnes. I alle fall om de har blitt fulgt opp med god servicehistorikk etc.

Taxi-kjørt bil kan gi mye for pengene, men det er også litt «risiko-sport» ref. Det du selv påpeker.

Men let opp en pen velholdt Prius som er i god teknisk stand og som ikke har gått for langt, så tror jeg du vil bli fornøyd. Men vær oppmerksom på at de bruker mer drivstoff enn det Toyota selv oppgir.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar