0

Nye Nissan Leaf kun fro 4 voksne

spurt 2018-04-22 06:58:52 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei. Har kjøpt Nye Nissan Leaf. Selger sa at den var registrert for 5 personer, men at kunne bli noe trangt for 3 store voksne i baksetet. Vi er en familie på 5, men slanke ungdommer så da tenkte vi det var greit. Men nå viser det seg at nakkestøtten til setet i midten i baksetet nesten ikke kan heves. Det betyr at en kort dame som meg på 160 høde ikke kan sitte i baksetet i midten. Jeg kan ikke få med alle mine 3 unger/ungdommer på en gang. Synes selgerne driver med misvisende markedsføring. Tok det opp med Nissan sentralt, men de sa at de andre bilmerkene også har det slik. Stemmer det?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2018-04-23 10:40:35 +0100

Heisann! Aller først: Gratulerer med fin bil!

Jeg forstår hva du mener. Leaf har blitt større, men kjempestor er den fortsatt ikke. Det er vel heller ikke så mange som bruker den som familiebil for fem voksne personer.

Men bilen er både typegodkjent og registret for fem personer, så slik sett har jo Nissan ikke drevet med noen villedende markedsføring, slik jeg ser det. Du har jo også fått beskjed om at baksetet kanskje ikke er mest egnet for tre voksne.

Selv om jeg ser at det er dumt i det tilfellet du beskriver. Det er også riktig at midtre nakkestøtten ofte ikke kan heves veldig mye på flere biler. Jeg vil tro. Uten at jeg vet det, at dette handler om sikt bakover.

Om dette er kjempeviktig for dere så burde dere ha sjekket dette litt nøyere før kjøp. Man har jo noe som heter undersøkelsesplikt. Jeg ser jo så klart at dette er vanskelig om dere en noen av alle de som kjøpte bilen usett. For det var det jo mange tusen som gjorde. Mitt inntrykk er at Leaf-eiere definitivt er svært fornøyde med bilen sin.

Det håper jeg også dere blir, selv om denne detaljen kan irritere litt, så må du ikke la det overskygge gleden ved en ny og fin bil!

Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger