0

Motor F9Q 1,9 Ddis, 2006

spurt 2018-04-16 09:58:02 +0200

Hei! Er det generelt et problem med styretapp på reimhjul til kamaksel? Motor er havarert, vanskelig å finne brukt motor. Dette er en Renault motor som brukes i mange andre bilmodeller. Vil blokk og topp være lik fra alle med betegnelse F9Q 1,9

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2018-04-18 10:44:28 +0200

Hei Ragnar.

Æsj. Dette er kjedelig. Så vidt jeg kjenner til, så er ikke dette noe stort problem på disse motorene, men du er heller ikke den eneste som har opplevd dette.

Så helt ukjent er det ikke. Dessverre. Men generelt så er disse motorene ansett for å være rimelig gode, men litt gammeldagse i forhold til dette med forbruk kontra ytelse.

Jeg må bare innrømme at jeg ikke har kunnskapen på detaljnivå om hva som passer om hverandre her med topplokk og motorblokker. Jeg vil jo anta det da det er samme motorbetegnelse, men jeg er altså ikke helt sikker.

Ett verksted / forhandler bør vite dette. Ett annet tips, om du ikke finner motor i Norge, er å søke i Danmark og Tyskland. Men jeg synes det er litt rart om det ikke finnes noe i Norge...

Ett tips du bør sjekke er: Nordic Motor Center. De bør kunne hjelpe deg.

Må bare ønske deg lykke til med å få bilen på hjulene igjen.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar