høyt oljeforbruk

spurt 2018-04-06 10:56:21 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei

Har en 2009 honda Accord med 2,4L bensinmotor, den har nå begynt å brenne olje. har lest på nettet og de sier at det er sylinderveggene og stempel ringene som er slitt. Når man tar av oljepåfyllings lokket av på puffer den ut luft som bare pokker er ikke det symtomer på "blowby"? når man gir gass så kommer det ikke blårøyk fra eksosen så hvordan forsvinner olja?

har hørt på et Honda verksted om det finnes utvidet garanti for dette men de sier at dette ikke er tilfellet og at det ikke er et kjent problem. (skjønner jeg godt det finnes ikke mange accorder i Norge med 2.4 motoren)

Men i usa hvor denne bilen går om Acura tsx så selges den med 2.4 som standard og flesteparten som har kommet over 140 000 km har begynt å merke at oljeforbruket stiger og kan få dette dekket av Acura hvis de foretar en oljeforbruks test.

Skal man prøve å pushe Honda Norge til og gjøre noe likens? eller må man bite i det sure eple og betale 19 000,- eks. mva for brukt bilmotor?

Er utrolig gla i denne bilen og vill gjerne ha den til det ikke er noe mer igjen (eller til vi tvinges vekk fra fossilbiler)

ser fram til svar

Lerøy

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett