0

Hva bør man være oppmerksom på ved kjøp av en eldre Mondeo?

spurt 2018-02-28 11:39:30 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei. Jeg vurderer sterkt en 2004 mod Mondeo 1,8 l bensin. Den har ca 160 000 på telleren og ser generelt pen ut på bilder. I tillegg virker den hyggelig priset med tanke på andre biler til under 30 000. Det er riktig nok en helt ribbet model uten verken varme i frontruta eller grøftelys (ambiente?). Er det noe jeg bør være spesielt oppmerksom på ved denne utgaven? Jeg er klar over at motoren kanskje ikke er den sterkeste, men alternativene i den prisklassen er diverse Opel-utgaver eller andre småbiler. Jeg har fra før en 2005 mod Mondeo 2,0 Diesel automat som jeg til nå har vært meget fornøyd med, men nå begynner det å bli så mye mangler at det ikke frister å reparere mer (bakhjulslager, eksosanlegg, beltestrammer etc).

Hva bør jeg være oppmerksom på når jeg snakker med selger?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2018-02-28 11:54:11 +0200

Heisann! Ford Mondeo er gode og driftssikker biler det. Egentlig uten noen store svakheter eller typiske feil og mangler. Rust er vel egentlig den største svakheten på disse. Særlig i nedkant på dører.

Ellers må du sjekke vanlige slitedeler som bremser, forstilling, støtdempere, servicehistorikk og gjerne få med en fersk EU-kontroll også.

Bilene er både romslige, gode å kjøre men jeg synes kanskje de har litt enkel detalj- og materialkvalitet. Uten at men skal legge for mye vekt på det på en bil i denne prisklassen.

Dette er faktisk en av de bedre bilen Ford har lagd. Så lett popp en fin bil i god teknisk stand - og kjøp den, blir mitt råd her! Høres forresten ut som du har funnet en grei bil allerede. Ønsker deg lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger