0

Familiebil som er god på vinterføre

spurt 2018-02-28 00:02:42 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei! Jeg skal bytte ut bilen min, men føler meg helt lost i bruktbil-jungelen.. mine viktigste kriterier er at den er trygg på vinterføre (lei av å kjøre med hjertet i halsen), at det er plass til en mellomstor hund i bagasjen og at det er en komfortabel og driftssikker bil.

Jeg har sett på Subaru Forester, Subaru Outback, VW Tiguan og Nissan Quashqai. Jeg ser at jeg kan få et Ok kjøp innenfor mitt budsjett som er 100000, men at jeg får en bedre bil om jeg legger på litt. F.eks bør jeg gå for minst 2013-modell på forestern?

Jeg trenger hjelp :) er det en bil du kan anbefale av de jeg ikke har sett på, så tar jeg i mot alt av tips!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2018-02-28 12:14:01 +0200

Alle de du nevner her er gode og kurante biler. Det du MÅ være oppmerksom på er at 90% av alle Quashqai IKKE har firehjulsdrift, men forhjulstrekk. Men bilene er både gode og driftsikre - og slett ikke dumme.

Min favoritt er nok allikevel Subaru her. Det er veldig gode, men litt drivstoff-tørste biler. Forester gir mest for pengene, men byr ikke på samme komfort som den mer påkostede Outback.

Jo nyere bil jo bedre egentlig. Finner du en 13 / 14 modell til grei pris så har disse i de fleste tilfeller nybilgaranti igjen (5 år fra første gangs registrering) Det gir en trygghet. Ellers så må du passe på (om du kjøper av forhandler) passe på å få med bruktbilgaranti og tilstandsrapport.

Ønsker deg lykke til med ny vinterbil.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger