0

Peugeot 307 som første bil?

spurt 2018-01-29 01:47:00 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei. Jeg er snart 18 år og skal kjøpe min første bil. Har sett mye på peugeot 307 og vurderer den sterkt. Den må være automatgir og helst bensin. Er denne bilen bra som første bil? Blir den dyr å forsikre? Er den sikker mtp problemer og reperasjoner? Koster den mye å eie? Sluker den mye bensin?

Og til slutt, hvor mye er det greit å legge i en slik bil? Jeg selv tenker max 20tusen.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2018-01-31 12:45:33 +0100

Hei! Ja dette er en fin førstebil, det. Den byr på grei plass og komfortable og gode kjøreegenskaper. Men som alltid på billig-biler MÅ du sjekke den nøye før kjøp.

Bremser, forstilling alle elektriske funksjoner bør sjekkes litt ekstra nøye. Sjekk sevicehistorikken også og har bilen en fersk EU-kontroll er det en stor fordel.

Bilene er absolutt ikke blandt de dyreste å forsikre og den bruker heller ikke spesielt mye bensin. Det finnes MANGE slik biler til salgs. De er neppe de mest lettsolgte. Let opp en fin og god bil - og prut! Her tror jeg du kan gjøre ett godt kjøp.

Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger