0

Ulykke rett etter kjøp.

spurt 2017-12-24 16:58:15 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei! Desember måned har vært et mareritt, først i begynnelsen av Desember kolliderer jeg med en som bryter vikeplikta og kondemnerer Saaben min.. Etter mye styr får jeg beskjed om at jeg får 20 000 tilbake fra forsikringa, og sikter meg da inn på en fin og utrolig godt velholdt Passat i Finnmark, diesel og eid av en Sullandmekaniker. Vi kom oss fire mil før vi kolliderer. Situasjonen er slik: Det var mye vind, regn og glatte veier. I en 50sone (hvor vi ligger i 30 for det er et skummelt føre) kommer det en sterk vindrosse og tok tak i bilen, sendte oss over i motsatt kjørefelt og i fronten på møtende bil. Ikke strødd eller noe, og tre minutt etter kollisjonen kommer det ett vogntog uten kontroll og treffer bilen vi kolliderte med. Har du hørt om liknende før? Hvordan tror du forsikringselskapet vil se på denne saken når jeg har delkasko? Er rimelig redd for at jeg blir å tape alt, og det rett før jul :(

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-12-27 17:50:34 +0200

Hei. Nå skal jeg ikke forutse hva forsikringsselskapet vil gjøre i saken. de vil nok ha mer informasjon for å vurdere saken enn det du forteller her. Men jeg vil tro at du har lite å hente når det gjelder skade på egen bil. Jeg er redd du får ansvar for den første kollisjonen og da vil ikke delkasko hjelpe deg med egen skade. Kollisjon nummer to har ingen konsekvenser for deg. Hilsen KNAjuristen.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger