0

Hva har du rett på ved privat bilkjøp

spurt 2017-12-18 19:58:12 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei.

Jeg kjøpte i høst en 07 outlander did 140 hk privat. Prøvekjørte bilen og alt fungerte som det skulle. 2 dager etter jeg kom hjem så røyk radiator. Etter 14 dager begynte bilen og fjuske,etter mye feilsøking så tror verksted at det er turbo. Står i Finn annonser at du har 2 reklamasjonsrett ved privatkjøp. Har selger plikt til og dekke noe av dette? Det skal sies at bilen fungerte når jeg hentet den. Bilen har gått 178000km.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-12-27 18:19:10 +0100

Hei. Du har kjøpt en såpass gammel bil at du må regne med at det oppstår feil og mangler. Bare dersom du har en klar avtale om at selgeren garanterer mot feil innen en viss tid, kunne du hatt noe å hente. Likedan dersom selger har holdt tilbake opplysninger som kunne påvirket ditt kjøp eller den prisen du ville vært villig til å betale. Da kunne du reklamert. Er det plutselig oppståtte feil som ikke kunne forutses ved kjøpet, er ansvaret ditt. Hilsen KNAjuristen.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger