0

Pajero, kontra Land Cruiser og Pathfinder

spurt 2017-11-29 13:02:17 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei, hei.

Jeg vurderer en 2012 Pajero 5 seter. Har ikke kjørt Pajero før. Har tidligere hatt Pathfinder. Hva mener du er styrken/svakheten til Pajero kontra de andre?

Hva må vi passe på? Dette er en privatkjørt 1 eiers bil med full verksteds historikk. Gått 100 tusen.

Mvh Tore Melbø

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-11-29 13:12:56 +0200

Hei Tore!

Jeg har hatt både Pajero (2001 modell - altså en litt eldre utgave enn den du ser på.) og Landcruiser e (2005 og 2010) modell.

Begge er veldig gode biler, som også er ganske like. Pajero byr nok på bedre kjørekomfort pga. unikt bakhjulsoppheng og selvbærende karosseri. Litt mer personbil-følelse.

Landcruiser er mer tradisjonell med ramme, men er helt grei å kjøre den også. Begge har framkommelighet som duger i massevis til normalt bruk. Jeg synes at rattet i Pajero er litt for lavt plassert, men man venner seg til det. Utstyrsmessig er de også ganske like.

Pajero koster noe mindre enn en ditto LC, og gir nok mer bil for pengene, men LC er liksom litt mer sosialt akseptert. Alle vet hva det er. Det betyr nok også at den er litt mer lettsolgt når du ikke skal ha den mer. Personlig så liker jeg designet på Pajero vel så godt. I riktig farge så synes jeg den er veldig fin.

Servicehistorikk, bremser, dekk (alle 8.) og forstilling er det du bør sjekke. Lykke til med bilkjøp!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar