0

Varme forsvinner i varmeapparat

spurt 2017-11-19 14:15:38 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei. Har en 2008 Renault Laguna 3. Har hatt problemer med at kjølevann forsvinner. Har byttet toppakning og Egr kjøler. Men temperaturmåleren er veldig treg før den kommer opp mot midten. Kommer i ikke varme i bilen, etter kjøring en liten stund faller måleren i bilen nesten helt ned. Da kommer det varme. Når motoren har lite motstand (tomgang) å ruller i nedoverbakke forsvinner varmen igjen. Det kommer også hvit røyk/damp når bilen går på tomgang etter kjøring. Dette har ikke skjedd før. Tempen har alltid vært stabil. Kan dette være treg termostat, eller at den ikke lukker som den skal?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-11-20 12:45:48 +0200

Hei du!

Ja nå er det definitivt på tide å fa varme i bilen. Det har blitt den årstiden igjen ... Det aller første jeg ville sjekket er om du har nok kjølevæske. Synker nivået forsvinner varme fra varmeapparatet.

Om dette er OK, så er - som du selv er inne på - termostaten neste post å sjekke på programmet. Det vil si, den er ikke så mye å sjekke. Bytt den. Det koster ikke stort, men kan helt klart være grunnen til at du ikke får varm bil.

Ønsker lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar