0

TIPS TIL BRUKTBILKJØP

spurt 2017-11-11 17:22:19 +0100

Hei Benny. Jeg har relativt lite peiling på biler og jeg lurer på om du kan gi noen tips i forhold til et bruktbilkjøp, Saken er den at jeg plutselig er blitt bilfri og tenker på å kjøpe en brukt bil til max 100.000 kroner. Og det er et jo en hel masse biler å velge mellom. Jeg tenker å få så ny og driftsikker bil som mulig. Har forsåvidt ikke behov for en stor bil i og med at den kommer i all hovedsak til å bli brukt til bykjøring. Jeg har for eksempel sett på Mercedes B serie. Er dette et godt valg? Har du andre tips? Håper du har mulighet til å svare. Med hilsen Stig Andreassen

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-11-15 12:27:05 +0100

Hei Stig. Beklager sent svar fra meg her, men jeg har hatt litt ferie.

Mercedes B-klasse er stort sett gode biler det, men det har vært en del kluss med automatgirkassen på dem. Så dette bør du ha litt i bakhodet da dette er dyrt å fikse opp i.

Ellers så er det lett å tenke japansk bil om du vil ha enkelt og forutsigbart bilhold. Type Mazda 3, Honda Civic, eller Toyota Yaris / Auris. Kanskje ikke veldig spennende biler, men de er i alle fall veldig gode. Du får nok også nyere bil med lavere kjørelengde om du velger en av disse.

Ønsker deg lykke til med bilkjøp!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger