0

Feil årstall

spurt 2017-10-30 21:42:24 +0200

Hei. I juli 2017 har jeg kjøpt meg en ny Jeep Cherokee 2017 mod. Etter en stund oppdaget jeg at det finnes ikke noe CD/DVD spiller med bilen. Tatt opp saken med selger. Det visser seg at selger visst ikke om det heller. Han sa han skal kontakte bil importerer. Etter en stund fikk jeg svar at bilen levers ikke som standard med spiller, og dessuten CD/DVD spiller er ute nå(jeg har ikke fått noe info før bil kjøpe om den og står ingenting om det heller noe plass). Men jeg kan få en ekstern hvis jeg betaler for den sa selger. I dag fikk jeg vite fra en bildeler selger at bilen er ikke 2017 mod men 2016 mod. Bilen er faktisk bygd i juni 2016. Men jeg har betalt for en 2017 mod og bilen er register som 2017mod. Mitt spørsmål er: "Hvilken rettighet har jeg, og hvor eller hvem skal jeg henvende meg til?" Med vennlig hilsen MadCar

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-11-13 18:07:01 +0200

Hei. CD/DVD spiller er neppe en del av bilen og om det er standard ved levering framgår eventuelt i utstyrsbeskrivelsen. Du har neppe noe å hente der og hvorfor undersøkte du ikke ved kjøpet om det var av betydning. Det er lite snakk om årsmodeller lenger, mer om modeller og førstegangsregistrering. Om modellen ikke er endret etter produksjonstidspunktet, er det uansett siste modell og registrert i 2017. Årsmodell registreres ikke. Men har forhandleren villedet deg på noen måte, kan du ta det opp med vedkommende. Hilsen KNAjuristen.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar