0

2003 a6 allroad luftsystem

spurt 2017-10-27 10:15:57 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei. Jeg byttet dekk til vinter på mandag. Når jeg var ferdig med så bilen løfter seg ikke foran. Bak er bra. Det blinker kompressor lampe og nivå regulerings lampe blinker også.

Fram til jeg byttet dekk så var alt bra. Men nå er fronten nede.

Mvh Audi eier.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-10-27 12:35:56 +0200

Hadde du bilen i Jackmode når du skiftet hjul? Det er viktig å ikke glemme. Det kan hende den har fått "hikke..." eller hengt seg opp på en måte.

Du skal få et par tyv-triks av meg som kanskje, men bare kanskje kan hjelpe. Sett bilen i jackmode og vent i noen minutter, før du detter den tilbake i standard. Dette funker ofte på Mercedes i alle fall. Håper det gjør det på din Audi også.

Funker ikke dette, så tar du av en batteripol, slik at bilen ikke har noe strøm. Vent i minst 2 - 3 min før du kobler den til igjen. Da re-settes systemene i bilen - og om noe har hengt seg opp el. lign så bør det funke igjen nå.

Funker ikke noe av dette, så er nok et godt veksted løsningen. Om ikke annet en telefon til et merkeverksted som sikkert har vært borti dette tidligere og kanskje kan hjelpe deg med andre tyvtriks enn hva jeg kan.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2017-10-27 17:59:54 +0200

Tok. Takk. Skal prøve. :-)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger