0

Effektmåling bobil

spurt 2017-09-27 12:11:20 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei. Har kjøpt en ny bobil på Fiat chassis med den nye Euro6 motoren på 2,3 liter som skal yte 150 hk. Hadde tidligere en 2015 modell med tilsvarende motorstørrelse. Den nye 2017 modellen har betydeligere dårligere effekt enn den gamle, spesielt i motbakke så finnes det ikke drag i den. Den gamle kunne jeg "daffe" rundt på 6. giret bortimot over alt, men denne blir det bare masse giring for å holde flyten i trafikken. Har vært til testing på RSA verksted uten at de finner noe galt. Kjenner dere til hvor jeg kan få målt motoreffekten for å se om den yter det den er oppgitt for. Helst ikke så alt for langt unna Arendalsområdet? Har søkt uten å finne noe. Takknemlig for tilbakemelding. Mvh Reidar Bjørndal

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-09-27 12:33:28 +0200

Heisann. Forstår at du synes dette er litt kjedelig.

Går bilen ellers som den skal? Kan det være at din gamle bil hadde en Euro 5 motor, mens den nye her en Euro 6? Dette kan jo også ha med utvekslingen i gir og differensial å gjøre.

Det er flere som driver med effektmåling. Jeg mener at Autopower i Arendal gjør dette. Om ikke så kan de helt sikkert henvise deg til noen som kan hjelpe deg videre. Legger ved kontakt info i linken under:

https://www.autopower.no/?side=Kontakt

Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger