0

Honda accord tourer 2006 modell rar lyd

spurt 2017-09-25 12:47:06 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei

Jeg har en Honda Accord Tourer 2006 modell som opp til nå har fungert helt perfekt.

Men den siste uken, så har det meldt seg en rar metallisk skrikende lyd når jeg kjører. Det høres ut som to strikkepinner som slås mot hverandre samtidig som de slås mot ett metallokk som er i bevegelse.

Jeg hørte den første gang om morgenen når jeg skulle starte opp og rygge ut av oppkjørselen. Men så har den utviklet seg litt eller rettere sagt, økt i omfang, så nå hører jeg den også når jeg kjører forover.

Nå har kanskje ikke alle som leser dette hørt 2 strikkepinner slått mot hverandre samtidig som de slås mot et bevegelig metallokk. Men en annen måte å si det på er at det høres ut som en platestift (slik som på de gamle LP platene) som er lagt ned på en LP plate av metall.

Bremsene fungerer fint, det er ingen andre ulyder i bilen, styringen er stabil og lyden er ikke der når jeg står stille så jeg vet det er ikke motoren.

Det er lang ventetid på verkstedene her jeg bor, så har time til den i neste uke. Men tenkte kanskje du noen gang har hørt den lyden fra en bil og kan gi meg en pekepinn på om dette blir kostbart eller billig når den skal inn i neste uke?

Det virker på meg som den kommer fra venstre forhjul, men jeg kan ta feil.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-09-25 13:01:43 +0200

Hmmm.... Veldig vanskelig å si noe om dette uten å ha hørt lyden.

Kan det være slitte bremseklosser? Kan det være en liten stein som har satt seg mellom bremseskjold og bremseskiven? Kan det være noe som subber i drivakselen.

Det blir bare gjetning - men stein og bremseskjold-teorien er den jeg har mest tro på. Det er i så fall enn filleting.

Om du vil se på dette selv - ta av det aktuelle hjulet og lys med en lommelykt samtidig som du snurrer hjulnavet rundt. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger