0

Spørsmål om feil fra Statens vegvesen - Parttikkelfilter

spurt 2017-09-09 22:06:05 +0200

anonym bruker

Anonym

Jeg har en 2008 modell og bilen har montert partikkelfilter. I kjøreopplysningene som Staten Vegvesen har står det at den ikke har partikkelfilter. Derved får jeg heller ikke redusert årsavgift. Har flere jeg kjenner som har tatt dette opp med Staten Vegvesen uten at de vil redusere og rette opplysningen. Kan jeg fjerne partikkelfilteret, da dette er til stadighet tett? Hvorfor vil ikke staten rette opp sine egne feil? Det er mange som har det samme problem.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-09-11 12:40:07 +0200

Heisann! Skjønner problemstillingen og dette er virkelig ikke bra om det du sier er riktig. Hvilket jeg ikke har noen grunn til å tvile på.

Jeg ville tatt opp dette med bilens importør (Bertel O Steen AS) om det gjelder flere biler. De har også et ansvar for at kunder av deres bilmerker får korrekte avgifter og har sikkert tillegg (eller kan skaffe) lister på bilene dette gjelder. Slik at man får rettet opp i alle på likt.

Tenker også at det er mer makt bak det når en importør tar kontakt, enn om en privatperson gjør det. Men det er vel også en kjent sak at ansatte i denne etaten ikke akkurat er lette å ha med å gjøre.

Ønsker deg lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar